Македонски

Телефонски Центар

Изборни единици со општински изборни комисии

Потпретседател/член на ДИК

Асистент/ државен службеник

Телефон

e-меил


Портпарол на ДИК

 

Биљана Јовановска

 

02/3244-744

070/233051


Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Изборна единица 1

ОИК Аеродром, ОИК Карпош, ОИККисела Вода, ОИК Центар ОИК Сарај, ОИК Македонски Брод, ОИК Сопиште иОИК Студеничани

Влатко Сајкоски


Христина Конеска

Маријана Трајаноска

02/3244-735Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Изборна единица 2

ОИК  Гази Баба, ОИК  Ѓорче Петров, ОИК  Шуто Оризари, ОИК Бутел, ОИК Арачиново, ОИК Куманово,ОИК Липково, ОИК Старо Нагоричане, ОИК Чучер – Сандево и ОИКЧаир

Бедредин Ибраими

Фатмире Шерифи

Адмир Шабани

02/3244-740


Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Изборна единица 3

ОИК Берово, ОИК Велес, ОИК Виница, ОИК Делчево, ОИК Градско, ОИК Зелениково, ОИК Зрновци, ОИК Илинден, ОИК Карбинци, ОИК Кочани, ОИК  Кратово, ОИК Крива Паланка ,  ОИК Лозово,ОИК Македонска Каменица, ОИК Петровец, ОИК Пехчево, ОИК Пробиштип, ОИК Ранковце,  ОИК Свети Николе,   ОИК Чашка,   ОИК Чешиново – Облешево и ОИК Штип

Сашо Срцев


Спасе Николов

 

Габриела Михајловска


02/3255-734
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Изборна единица 4

ОИК Богданци, ОИК Босилово, ОИК Валандово, ОИК Василево, ОИК Гевгелија, ОИК Демир Капија, ОИК Кавадарци, ОИК Конче, Могила, ОИК Неготино, ОИК Новаци, ОИК Ново Село, ОИК Прилеп, ОИК Радовиш,  ОИК Росоман,  ОИК Дојран  и  ОИК Струмица

Виолета Дума

Елена Стојковска

Ирена Ќуштерова

02/3244-722


Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Изборна единица5

ОИК Центар Жупа, ОИК Дебарца, ОИК Битола, ОИК Вевчани, ОИК ДемирХисар, ОИК Долнени,   ОИК Кривогаштани, ОИК Крушево, ОИК Охрид,  ОИК Пласница, ОИКРесениОИКСтруга


Анета Стефановска
Дивна Грданова – Караџоска


Билјана Ризова

 


02/3244-723
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Изборна единица 6

Боговиње, Брвеница, Врапчиште, Гостивар, Дебар, Желино, Јегуновце,  Кичево, Маврово и Ростуша, Теарцеи Тетово-11

Субхи Јакупи

Аријета Џемаили

Арбен Зенуни

02/3244-744Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Изборна единица 7
Европа и Африка

Љупка Гугучевска

Емрије Зубери

+389 2 3244 744
локал 229

+389 76 341011


Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Изборна единица 8
Северна и Јужна Америка


Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Изборна единица 9
Австралија и Азија


Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 

 

^