Македонски
Владо Васиљевски

Владо Васиљевски

(Раководител на сектор за информатичка технологија)

  • е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Датум и место на раѓање:

20.01.1958, Пула

 

Брачна состојба:

оженет, две деца

 

Образование:

Дипломиран електротехнички инжењер

 

Работно искуство:

ЈНА

1989

 

Територијална одбрана на РМ

1992

 

Министерство за одбрана

1993

 

Министерство за образование и наука

1996

 

Генерален секретаријат на Влада на РМ

2005

 

Државна изборна комисија

2006

 

 

Познавање на странски јазик:

  • Англиски
 
^