Македонски

Државна изборна комисија

#Подрачна единицаЗемјаСостојбаОпштинаТелефонПозиција
1 Државна изборна комисијаСкопје+389 2 3244744
2 БеровоБерово+389 33 470 336
3 Македонски БродМакедонски Брод+389 45 274 164
4 Кисела ВодаКисела Вода+389 2 2779 065
5 ВаландовоВаландово+389 34 383 304
6 Гази БабаГази Баба+389 2 3226 993
7 ВиницаВиница+389 33 360 662
8 ЧаирЧаир+389 2 2612 770
9 ГевгелијаГевгелија+389 34 214 799
10 ДебарДебар+389 46 831 182
11 ДелчевоДелчево+389 33 410 690
12 Демир ХисарДемир Хисар+389 47 276 070
13 ЦентарЦентар+389 2 3213 636
14 КавадарциКавадарци+389 43 414 785
15 КратовоКратово+389 31 483 531
16 Крива ПаланакаКрива Паланака+389 31 373 011
17 КаропшКарпош+389 2 3071 601
18 КрушевоКрушево+389 48 476 920
19 ТетовоТетово+389 44 330 250
20 НеготиноНеготино+389 43 370 226

Страница 1 од 2

^